Zoals je wellicht weet, waren we slechts zeven weken open toen de pandemie van het Coronavirus ons in maart van dit jaar trof. Hierdoor kreeg onze vestiging aan Stationsplein Utrecht niet de kans om een sterke financiële buffer op te bouwen. De huur is hoog, en zonder hoge omzet kunnen we niet winstgevend zijn. Daarom hebben we besloten om de vestiging van Vegan Bamboo Bar aan het Stationsplein, Utrecht op te heffen.

Door de goede verkoopcijfers in de eerste weken, de uitstekende beoordelingen en enthousiaste reacties van onze gasten willen wij een restaurant openen op een nieuwe locatie na de coronacrisis.

Om ons te helpen bij een herstart, hopen we dat je een enquête wil invullen over jouw ervaring en jouw bereidheid om mede-eigenaar te worden. Jouw waardevolle feedback zal ons goed helpen!

We hopen dat je tot nu toe hebt genoten van ons eten. Bedankt voor je steun, en blijf gezond en wel. We hopen je later te mogen verwelkomen in ons nieuwe restaurant.

We komen terug!

Bedankt☺️ en de beste wensen,
Team Vegan Bamboo Bar ☀️


Introductie

High-quality vegan fast casual restaurant
Wij zijn terug, het nieuwe vegan walhalla van Utrecht (Het Algemeen Dagblad).

Wij richten ons op de gezondheid van onze gasten en ons planeet met kwalitatief hoogstaande gerechten op laag prijsniveau. We proberen frituurhapjes en het bakken met geraffineerde olie te beperken (onze burgers komen uit de oven), en de meeste van onze gerechten zijn bereid door koks met olijfolie en ingrediënten direct uit de grond.

De meest actuele menu voor bezorgen is beschikbaar op Deliveroo en Thuisbezorgd, en voor afhalen op Foodticket. Uber Eats heeft ons menu nog niet bijgewerkt vanwege hun beperkte bezetting.


 
 

Burgers en warme vegan gerechten

Onze kracht is het bereiden van warme en rijke vegan gerechten. Wij hebben voortdurend rond de 8 burgers en 8 warme gerechten in het assortiment. De burgers en gerechten worden geserveerd in duurzame verpakkingen.

 
 
 

Salade, vegan bowl en sushi

Wij bieden ook een selfservice food bar aan, waarbij onze gasten zelf hun eigen bowl kunnen samenstellen uit warme gerechten, koude salades en sushi.

 
 
 

Lounge, snacks, cakes en ijs

Voor de middaguren bieden wij een ruim assortiment aan cakes, ijs en warme snacks. Onze gasten kunnen bij ons loungen met high tea, waarbij onze gasten zelf de thee bladeren plukken en daarmee hun thee zetten.

 
 
 
 

Health Score

Wij zijn ervan overtuigd dat als je gezond eet nooit een chronische ziekte zal krijgen in jouw leven tenzij je zeldzame genen hebt. Alleen is het erg lastig om uit te zoeken wat echt gezond is en wat niet voor het lichaam. Daarom vinden wij het belangrijk om aan te geven hoe gezond onze gerechten zijn middels een Health Score. Gerechten met score 0 tot 3 kan je het beste vermijden (minder dan eens per maand eten), score 4 tot 6 kan je met mate eten en score 7 tot 10 overvloedig. Op de pagina VBB Health Score leggen wij uit wat deze Health Score in detail inhoudt.

Adres

Stationsplein 85 in Utrecht
3511 ED UTRECHT
030-6330669
Tussen uitgang Utrecht Centraal Station en ingang winkelcentrum Hoog Catharijne

Openingstijden
De huidige openingstijden beperken zich tot de lunch en diner. Later zullen wij ook open gaan voor de ontbijt. Schrijf je in op de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.

DagTijden
Maandag t/m zondag12:00 tot 22:00

Voor de tijden waarop de Burgers en Food Bar Warme Gerechten beschikbaarheid ga naar de volgende pagina.

Impression


Geen producten in de winkelwagen.