Rijke smaak.
Veel mensen associëren veganistische voedsel niet met lekker en denken voornamelijk aan salades, sandwiches of noten/zaden. Maar een wereld van smaken en ingrediënten zorgt ervoor dat plantaardige gerechten even rijk zijn als vleesgerechten. Vegan Bamboo Bar combineert Westerse en Oosterse ingrediënten, kruiden en smaken om vegan burgers en gerechten te maken met veel umami.

Voor ontbijt, lunch, middag- en avondeten

Wij bieden warme vegan maaltijden op elk moment van de dag. Naast lunch en diner kun je bij ons een gezond ontbijt krijgen. Verder kun je bij ons tijdens de middaguren heerlijk loungen met koffie of thee, een vegan gebakje of een snack.

Voor flexitariërs

Voor de vleeseters die de textuur en smaak van vlees niet willen missen, hebben wij alternatieve keuzes welke gebaseerd zijn op bonen die nauwelijks van echt vlees te onderscheiden zijn. Het grote voordeel is natuurlijk dat deze gezonder en duurzamer zijn dan vlees. Zij vormen een goede eerste stap naar een volledige plantaardige maaltijd.

Voor vegetariërs en veganisten

Voor de geoefende vegetariërs en veganisten hebben wij zelf verse vegan burgers en warme gerechten ontwikkeld (dus zonder de additieven voor lange houdbaarheid). Wij bieden onze vegan burgers ook te koop aan in het vriesgedeelte van onze Grab & Go voor hen die zelf willen bakken. Vanwege onze hoge omloopsnelheid zijn deze vegan burgers altijd vers.

Vegan Bamboo Bar


Warm buffet, poké bowl en saladebar zijn altijd vers!

De warme gerechten, poké bowls en salades kun je zelf opscheppen van 12:00 tot 14:30 en 17:00 tot 21:00 in een kleine en reguliere kom. Buiten deze tijden kun je de gerechten bestellen via de zelfbedieningskiosken.

Actie tegen verspilling

Van 21:00 tot 21:30 bieden wij het buffet aan tegen de 50% van de prijs om verspilling tegen te gaan.

Omdat wij niets weg willen gooien, bieden wij het restant aan via de app “Too Good To Go” voor een fractie van de prijs. De pakketten kunnen worden opgehaald na bestelling via de app.

Vegan Bamboo Bar


Gezond eten

Vegan Bamboo Bar vindt gezondheid naast smaak het belangrijkste aspect van onze gerechten. Jouw eten is namelijk de bouwstof voor jouw lichaam, waarvan meer dan 90% van jouw cellen na elk 7 jaar zijn vernieuwd. Jouw cellen worden opgebouwd met de nutriënten die je binnenkrijgt. Wij willen ervoor zorgen dat de gezondste voeding voor jouw lichaam bij ons beschikbaar is.

Omdat veel mensen gewend zijn aan sommige ongezond, maar lekker eten, zullen wij ook minder gezonde producten aanbieden. Om je bewust te maken van de gezondheidsaspecten, zullen wij met een cijfer van 0 tot 10, de VBB Health Score, aangegeven hoe gezond de gerechten en producten zijn:
• 7-10: Gezond, eet zoveel je wilt
• 5-6: Minder gezond, eet met mate, een paar keer per week
• 0-4: Nog minder gezond, eet zo min mogelijk, een paar keer per maand

Als je meer wilt weten klik dan hier.

Duurzaamheid en zoveel mogelijk biologisch

Met Vegan Bamboo Bar willen wij een alternatief bieden voor de traditionele ongezonde fastfood ketens. Zoals iedereen inmiddels bijna weet, eist de vleesindustrie een zware tol op het milieu en op het dierenwelzijn. Als iedereen in de wereld alleen al één keer per week vlees/melk/eieren laat staan, dan heeft dat al een gigantische impact op het milieu.

Vegan Bamboo Bar zal zoveel mogelijk biologische groenten en fruit serveren. Echter, dit is niet altijd mogelijk vanwege de betaalbaarheid van de biologische ingrediënten. Wij zullen per gerecht aangeven of het biologisch is of niet.

Fastfood houdt helaas ook in dat er veel met verpakkingen wordt gewerkt. Wij moeten onze producten namelijk op zo’n wijze aanbieden dat onze klanten ze mee kunnen nemen, zodat zij hen onderweg op kunnen eten. Hier kunnen wij helaas niet omheen. Echter, wij proberen al onze verpakkingen zoveel mogelijk te voeren in recyclebaar papier en in biologisch afbreekbaar plastic.

Vegan Bamboo Bar


 

Geen producten in de winkelwagen.